نحوه پاکسازی آبهای مشکوک و همچنین تهیه کلر مادر: در موارد مشکوک - ایران مرجع پارسی بلاگ

*توجه *توجه برای دانلود فایل مورد نظر خود پس از کلیک بر روی لینک *...برای دانلود اینجا کلیک کنید...*؛لطفا 15 ثانیه صبر کنید و بعد بر روی رد کردن تبلیغ کلیک کنید،سپس لینک دانلود رایگان ظاهر خواهد شد* ایران مرجع پارسی بلاگ
92/9/4
12:58 عصر

نحوه پاکسازی آبهای مشکوک و همچنین تهیه کلر مادر: در موارد مشکوک

توسط ایران مرجع مرجعی کامل از علوم مختلف ایران مرکز دانلود رایگان کتاب

نحوه پاکسازی آبهای مشکوک و همچنین تهیه کلر مادر:
در مواردمشکوک به آلودگی آب برای ضد عفونی به دو طریق زیر عمل نمائید:

1 - جوشانیدنآب به مدت حداقل 30 دقیقه (از زمان جوش آمدن)2 - ضد عفونی با محلول کلر ذخیره1% (کلر مادر) برای آبهای شفاف ولی مشکوک به آلودگی.

طرز تهیهکلر مادر جهت ضد عفونی کردن آب:
15گرم (سه قاشق صاف مرباخوری) پرکلرین70% (هیپوکلریت سدیم) را به یک لیتر آب اضافه کرده و برای 2 دقیقه به همبزنید. محلول پس از یک ساعت برای ضد عفونی کردن آب های مشکوک قابل استفادهاست.محلول کلر مادر را دربطری تیره رنگ، در جای خنک و دور از نور ودسترس اطفال نگهداری نمائید. این محلول به مدت یک ماه برای ضدعفونی آبهای مشکوکقابل استفاده است.نحوه استفادهاز کلر مادر:
برای ضد عفونی آب هایمشکوک، با قطره چکان 3 یا 4 قطره از محلول کلر مادر را به هر لیتر آب اضافه نموده،بهم زده و بعد از یک ساعت آن را مصرف نمائید. آب ضد عفونی شده به این روش مدت 24ساعت قابلیت استفاده دارد.
روش کلی ضد عفونی کردن میوه جات و سبزیجات :

الف) پاکسازی:ابتدا سبزیجات را به خوبی پاک کرده و با آب شستشو دهید تا گل و لای آنبرطرف گردد.ب) انگل زدایی:سبزیجات را در یک ظرف 5 لیتری آب (بسته بهمیزان سبزی) ریخته و به ازای هر لیتر آب 3 تا 5 قطره مایع ظرفشوئی معمولی به آناضافه کرده و ظرف را از آب پر کنید و بهم بزنید تا تمام سبزی در داخل کفاب قرارگیرد. مدت 5 دقیقه سبزی را در کفاب نگه دارید تا تخم انگلها از آن جدا شوند. سبزیانگل زدایی شده را از روی کفاب جمع آوری وتخلیه نمائید و ظروف و سبزی را مجدداً باآب سالم شستشو دهید تا باقی مانده مایع ظرفشوئی از آن جدا شود.ج) ضدعفونی:برای ضد عفونی سبزیجات و از بین بردن میکروبها، یک گرم (نصف قاشقچایخوری) پودر پرکلرین 70% را در ظرف 5 لیتری پر از آب (هر 5 لیتر آب 1 گرم پرکلرین70%) ریخته کاملا حل کنید تا محلول ضد عفونی بدست آید، سپس سبزی انگل زدایی شده رابرای مدت 10 دقیقه در محلول ضد عفونی کننده فوق قرار دهید تا ضد عفونیگردد.توضیح:اگر پرکلرین در دسترس نباشد می توانید از هر ماده ضد عفونیکننده مجاز دیگری که در داروخانه ها، سوپرمارکتها و ... عرضه می شود طبق دستورالعملمصرف آن، استفاده نمائید.د) آبکشی :سبزی ضد عفونی شده را مجدداً با آبسالم بشوئید تا باقی مانده کلر از آن جدا شود و سپس مصرف نمائید. سبزیجات ضد عفونیشده را از محلول بیرون آورده با آب سالم چندین بار شستشو دهید

شرایطمحیطی مناسب برای همه گیری وبامناطق فاقد آب سالم و بهداشت محیط مناسب درخطر همه گیری وبا می‌باشند. این مناطق شامل نقاط شهری که آب آن بمقدار کافی کلر زنینمی‌شود و مناطق روستایی که به لوله کشی و چاههای حفاظت شده دسترسی ندارند و مناطقیکه توالت و سیستم فاضلاب در آنها بطور معمول استفاده نمی‌شود،می‌باشند.
تدابیر بهداشت محیط :
-
افزایش میزان کلر آب لوله کشیتوسط شرکت‌های آب و فاضلاب کشور تا از ورود و تکثیر عوامل بیماری زا جلوگیریشود.
-
جلوگیری از فعالیت فروشندگان دوره‌گرد مواد غذایی توسط وزارت کشور،شهرداری و استانداری‌های سراسر کشور.
-
با توجه به اینکه در برخی از نقاط حاشیهشهر نظیر محدوده جنوب تهران برای آبیاری سبزیجات احتمالاً از فاضلاب استفادهمی‌شود، شهروندان حتی‌المقدور سبزیجات مصرف ننمایند و در صورت لزوم مصرف، هیچ نوعسبزی خامی را بدون عملیات پاک سازی و سالم‌سازی ( انگل زدایی، ضدعفونی) مصرفنکنند.
-
پس از هر اجابت مزاج دست‌ها را کاملا با آب و صابون شست و شو داده و ازسلامت آب آشامیدنی مصرفی اطمینان کامل داشته باشند.
-
تامین آب سالم و تصفیهشده، دفع بهداشتی فاضلاب ، بهداشت خوراکیها و آموزش بهداشت به عنوان مؤثرترین روشپیشگیری .
-
همچنین برای درمان وبا نباید وقت را از دست داد ، بیمارانی که کمآبی متوسط دارند باید با مایع خوراکی درمان شوند و به نزدیکترین مرکز درمانی یابیمارستان منتقل شوند و در راه رسیدن به بیمارستان مایعات خوراکی به آنها داده شود. در موارد کم آبی شدید مستلزم دادن مایع از راه وریدی است که میزان مایعات والکترولیتها توسط پزشک محاسبه و به بیمار تزریق می شود .
-
اصل کار این است که دادن مایعات خوراکی باید برابر با میزان ازدست دادن مایعات از راه دفعی باشد. به عنوان درمان کمکی توسط پزشک معالج آنتیبیوتیک داده می‌شود تا دوره بیماری را کوتاه و مدت دفع ویبریوری وبا از راه مدفوعکم شود.
-
در نهایت نظارت و کنترل کیفی‌آب شرب شهری و روستایی،کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نظارت بر دفع بهداشتی زباله‌ها، نخاله‌ها وفاضلاب شهری، نظارت بر اماکن عمومی همچون استخرها، نظارت بر کارخانجات یخسازی وکنترل پایانه های مسافربری را می توان از اقدامات بهداشتی عنوانکرد


360 ?±U†?¯
فروشگاه محصولات
فروشگاه کارت شارژ